ELIT Tagság

2019. második felében egy újabb elismeréssel lettünk gazdagabbak. Az elérhető legrangosabb Elit Vállalkozások Tagságot érdemeltük ki, amit csak azok a vállalkozások kaphatnak meg, akik a vásárlói visszajelzések alapján legalább 2 éve kifogástalanul végzik a munkájukat.

Év Kereskedése 2017.

2017-ben a ténylegesen nálunk használt autót vásárolt ügyfeleink hivatalos visszajelzései alapján az Év Kereskedése lettünk Közép-Magyarország régióban, országos szinten pedig a 4 legmegbízhatóbb kereskedése közé kerültünk! Köszönjük!

AMTS 2019.03.22-23-24. Hungexpo

AMTS 2019. KE-OR Car! 2019-ben is megtaláltok minket az AMTS-en, Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb autós rendezvényén! 3. éve képviseltetjük magunkat ezen a fantasztikus és színvonalas rendezvényen, ahol a rendezvény mindhárom napján, nyitástól-zárásig megtaláltok Minket a Hungexpo főpavilonjában, több gyönyörű és különleges, egyedileg épített tuning autó társaságában! Ezúttal több különleges és újonnan épített, eddig még soha...

ELISMERÉSEINK

Vásárlóink visszajelzései alapján 2018-ban az ügyfelekhez való készséges hozzáállás és a kifogástalan munkavégzés eredményeként több Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt is kaptunk. Köszönjük!

AMTS 2018. Hungexpo “A” Pavilon KE-OR Car Stand (24.)

Ahogy tavaly is, cégünk idén is képviselteti magát a 2018.03.23-24-25. között megrendezésre kerülő AMTS-en a Hungexpo “A” pavilonjában, a 24-es standon, ahol egy rendkívül értékes, gyönyörű és egyedi fekete BMW 650-es Cabrio valamint egy szintén igen értékes és ritka BMW 750 Li X-Drive lesz kiállítva a KE-OR Car Standon. A rendezvény mindhárom napján, egész nap...