Köszöntjük önt a KE-OR Car Kft. honlapján!

Cégünk 2012.06.02. óta működő, a Totalcar és a Jóautók.hu hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján a maximális 5 csillagot elért, minősített, megbízható kereskedés, rendezett céges valamint szakmai  háttérrel, minőségi használt autó állománnyal.

Kereskedésünk a 2017. év legmegbízhatóbb kereskedése lett Közép-Dunántúl régióban, országos szinten a 4 legjobb kereskedés között vagyunk, szintén a hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján valamint 2018-ban az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központtól a Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt is kiérdemeltük!

Amennyiben magyarországi, leinformált, minőségi használt autót keres, akkor ne keresse tovább, Nálunk a legjobb helyen jár!

KE-OR CAR KFT!
Ha számít a minőség és a megbízhatóság!

Rövid bemutatkozás:

Cégünk kizárólag magyarországi, leinformált km futású és eredetű, jogtiszta, megbízható, minőségi használt autók adás-vételével foglalkozik.

Várjuk mindazok érdeklődését, akik olyan helyről szeretnének autót vásárolni, ahol a lehető legtöbb információ birtokába kerülhetnek az adott autóval kapcsolatban és ezáltal elkerülhető az a nem kevés veszély és buktató, amit egy használt autó vásárlása magában rejt (értve ez alatt a nagyon sokszor visszatekert km órát, a totálkáros előéletű autókat, stb.).

Minden autónkat még megvásárlás előtt a KEKKH nyilvántartásból is leinformáljuk, melyben szerepel az autóról rögzített összes eddigi km óra állás, valamint az, hogy az autó per-és tehermentes és kőrözés alatt sem szerepel. Ezt a dokumentumot mindig megmutatjuk és értékesítéskor odaadjuk az új tulajdonosnak. Ezen felül minden autónk hivatalos festékréteg vastagság mérési jegyzőkönyvvel és műszaki állapotlappal is rendelkezik, mely az adás-vételi szerződés elválaszthatatlan részét képezi.

MINDEN AUTÓNKRA KM GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Sok Szeretettel várjuk minden Kedves régi és új Ügyfelünket kereskedésünkben,  ahol családias környezetben, több éves szakmai tapasztalattal, kiváló szakemberek segítenek Önnek legyen szó akár autó vásárlásról, akár csak szakmai segítségre vagy tanácsra van szüksége.

 MAGYARORSZÁGI, MINŐSÉGI, LEINFORMÁLT HASZNÁLT AUTÓK KM GARANCIÁVAL, FESTÉKRÉTEG VASTAGSÁG MÉRÉSI JEGYZŐKÖNYVVEL ÉS MŰSZAKI ÁLLAPOTLAPPAL, IGÉNY ESETÉN 1 ÉV MAPFRE MŰSZAKI GARANCIÁVAL!

Autóink állapotukhoz méltóan állandó jelleggel reklám bemutatókon és autós rendezvényeken szerepelnek!

Nekünk az autók nem csak a munkánk hanem az életünk és a szenvedélyünk is egyben, a minőség és igényesség minden téren az elsődleges szempont számunkra!


Legújabb autóink